The Last of Us HBO Dizisinde Ellie'nin Cinselliği Değişmeyecek

06.03.2020 17:25 Gazali Çetinkaya

 
Ellie, HBO'nun The Last of Us dizisinde de eşcinsel olacak.

Dizinin dün resmi olarak duyurulmasından sonra twitter üzerinden birçok kullanıcı dizinin oyuna sadık kalması ve Ellie'nin oyunlardaki gibi eşcinsel olması yönünde talepte bulundu.
 
Chernobyl dizisinin yaratıcısı ve aynı zamanda The Last of Us'ın yazarlığını ve yapımcılığını üstlenecek Craig Mazin, Ellie'nin dizide de eşcinsel olacağının sözünü verdi.
 
 
Ellie'nin eşcinsel olduğunu ilk olarak The Last of Us'ın Left Behind DLC'sinde öğrenmiştik. Oyunun yazarlarında Halley Gross 2018'de yaptığı açıklamada "Ellie bir eşcinsel. Eşcinsel olarak doğdu ve kendisi bu." diyerek doğrulamıştı.
 
The Last of Us Part II'nin E3 2018 fragmanında da Ellie'nin Dina ile ilişkisi oldugunu görmüştük. Devam oyununda karakterin cinselliği hakkında daha fazla sey göreceğiz gibi duruyor.
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. Dizi ile ilgili detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler