The Last of Us Multiplayer'ın Geliştirilme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

05.11.2023 19:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog ekibi tarafından geliştirilen ve bir süredir ses çıkmayan The Last of Us Multiplayer'dan yeni haberler ortaya çıktı. Oyun yönetmeni Vinit Agarwal tarafından Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderide projenin hala arka planda geliştirildiği doğrulandı.
 
Proje arka planda geliştirilmeye devam ediyor
 
 
 
Bağımsız ve yan oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan The Last of Us Multiplayer bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Bu yılın başlarında Bloomberg'den Jason Schreier oyunun geliştirilmesinin yavaşladığını iddia etti. Bu olayların ardından birçok topluluk projenin tamamen rafa kaldırıldığını ve iptal edildiğini aktardı. Ancak bu duruma bir açıklık getirildi.
 
Agarwal tarafından yayınlanan gönderi her ne kadar Super Mario Bros. Wonder. ile alakalı olsa da çok oyunculu proje hakkında çeşitli yorumlamaları içeriyor. Burada projenin rafa kaldırılmadığı ve arka planda geliştirildiği aktarılıyor. 
 
The Last of Us Multiplayer projesinde hikaye modunun yer alacağı ve mevcut evreni genişleteceği söyleniyor. Ayrıca bu evreni zenginleştireceği de belirtiliyor. Burada ilgi çekici bir yapının da oyunculara sunulacağı aktarılıyor.
 
Oyun yönetmeninden gelen bu açıklama bekleyenler için güzel bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Peki siz bu oyunu hala bekliyor musunuz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler