The Last of Us Part II 20 Dakikalık Oynanış Videosu

28.05.2020 00:09 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, bugün düzenlenen State of Play sunumunda The Last of Us Part II'den 20 dakika uzunluğunda oynanış görüntüsü paylaştı.
 
Yönetmen Neil Druckmann 14. dakikaya kadar oynanış görüntüleri eşliğinde oyunun hikayesi ve oynanış mekanikleri hakkında yeni detaylar veriyor. 14:26 itibarıyla daha önce paylaşılmamış saf oynanış gösteriliyor.
 
The Last of Us Part II ilk oyundaki olaylardan beş yıl sonrasında geçiyor. Bir süre huzurlu bir düzen sağlanmışken vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Yeni ve gelişmiş oyun sistemleri, Ellie'nin tehlikeli ölüm kalım macerasını daha da zorlu hale getiriyor. Yoğun yakın dövüş, akıcı hareketler ve dinamik gizlilik mekanikleri gibi gelişmiş özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedeceksiniz. Çeşitli silahlar, inşa ekipmanları, beceriler ve güncellemeler sayesinde Ellie'nin yeteneklerini kendi oyun tarzınıza göre kişiselleştirmek mümkün olacak.
 
19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 49 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler