The Last of Us Part II Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

02.04.2020 21:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

29 Mayıs'ta çıkması planlanan oyun corona virüsü etkileri sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi.
 
Naughty Dog konu ile ilgili olarak "İyi haber, oyunun geliştirme sürecini neredeyse tamamlamış durumdayız. Son hata düzeltmelerini yapıyoruz."
 
"Kontrolümüz dışında gerçekleşen lojistik sorunlarla karşılaştık ve oyunu tatmin olmadan çıkaramazdık. The Last of Us Part II'yi herkesin aynı anda oynayacağından emin olmak istiyoruz ve herkes için en iyi deneyimi sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu yüzden lojistik sorunları çözülene kadar oyunu ertelemeye karar verdik."
 
"Çok uzun bir erteleme olmayacağını umuyoruz ve paylaşacağımız yeni bilgiler olduğunda sizleri haberdar edeceğiz."
 
The Last of Us Part II'nin yanı sıra 15 Mayıs'ta çıkması planlanan Marvel’s Iron Man VR oyunu da aynı sebepten dolayı belirsiz bir tarihe ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 16 Dk önce Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler