The Last of Us Part II Duyuru Fragmanındaki Sahne Oyunda Bulunmayacak

05.01.2018 01:32 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog PlayStation Experience 2016 esnasında The Last of Us Part II'yi etkileyici bir fragman eşliğinde duyurmuştu ve The Last of Us Part II yönetmeni Neil Druckmann tarafından belirtilene göre de fragmandaki sahne sadece oyunu tanıtmak için hazırlanmış ve oyunun final sürümünde yer almayacak.  
 
   "Gösterdiğimiz ilk fragman sadece duyuru içindi. Bu oyunda gerçekleşen bir sahne değil." dedi Insomniac Games'in CEO ve kurucusu Ted Price ile birlikte podcast'te yer alan Neil Druckmann.
 
   The Last of Us Part II ile ilgili en son PlayStation Experience 2017'de bilgi aldık. Naughty Dog yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklamada oyunun yapımının yaklaşık olarak %50-60 oranında tamamlandığını ve haziran ayında gerçekleşecek olan E3 2018 etkinliğinde oynanış görüntülerinin paylaşılacağını açıklamıştı.

   The Last of Us Part II PS4 için geliştiriliyor, çıkış tarihi henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler