The Last of Us Part II Hikayesini Sızdıranların Naughty Dog veya Sony Çalışanı Olmadığı Doğrulandı

01.05.2020 20:41 Gazali Çetinkaya

 
The Last of Us Part II'nin tüm önemli hikaye detayları oynanış görüntüleri aracılığıyla geçtiğimiz hafta internette sızdırıldı ve sızdıran kişi veya kişilerin Naughty Dog çalışanı olduğu yönünde haberler ortaya atıldı.
 
GamesIndustry.biz'e açıklama yapan Sony Interactive Entertainment, sızıntılardan sorumlu başlıca şahısları tespit ettiklerini ve bu şahısların Naughty Dog veya Sony Interactive Entertainment ile bağlantılı olmadıklarını belirtti.
 
Sony Interactive Entertainment, bilgilerin devam etmekte olan bir soruşturmaya tabi olduğunu belirterek daha fazla açıklama yapmadı.
 
The Last of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 429,00 TL ve dijital deluxe sürüm 489,00 TL'den ön siparişte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler