The Last of Us Part II Remastered Dosya Boyutu Belli Oldu

16.12.2023 20:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog tarafından oyunculara sunulacak ve PlayStation 5'e özel olacak olan The Last of Us Part II Remastered, bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte duyuruldu. Bu yeni sürüm 19 Ocak 2024 tarihinde piyasaya sürülecek. Ayrıca oyunun şu anda dosya boyutu da belli oldu.
 
Oyunun yeni sürümü yakında geliyor
 
 
 
Açıklanan bilgilere göre oyunun dosya boyutu 79.164 GB olarak karşımıza çıkıyor. Part 2'ye PlayStation 4 konsolunda sahip olanlar, 10 dolar karşılığında Remastered sürümüne yükseltme yapabiliyor. Dolayısıyla bu yükseltmenin ücretsiz olmadığını söyleyebiliyoruz. Ayrıca oyunda elde ettiğiniz kayıt verileri de yeni sürüme aktarılabiliyor ve bunun dışında farklı paketlerle beraber bu sürüm karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Oyun 2 farklı sürümle beraber karşımıza geliyor. Standart ve W.L.F. sürümleriyle beraber piyasaya sürülmeye bekleyen remastered'ın W.L.F. sürümü yalnızca Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, Benelüks, İtalya, İspanya, Portekiz ve Avusturya ülkelerinde PlayStation Direct üzerinden satılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler