The Last of Us Part II İlk Oyundan %50 Daha Büyük

30.09.2019 10:40 Gazali Çetinkaya

 
HBO'nun Westworld ve Amazon'un Too Old to Die Young dizilerinde senaristlik yapan Halley Gross The Last of Us Part II'nin de yazarlarından biri ve GamerBraves ile gerçekleştirdiği bir röportajda oyun hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
 
"İkinci oyunun ilk oyundan yaklaşık olarak %50 daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Çok büyük fakat sadece oyunun uzunluğu anlamında değil. Tüm seviyeler daha büyük ve daha geniş, daha fazla sinematik var, daha fazla karakter var ve daha fazla animasyon var."
 
Halley Gross, The Last of Us Part II'yi her oynadığında yeni şeyler keşfettiğini belirterek oyunun çeşitliliğine değindi ve ayrıca çok oyunculu modun olmaması hakkında yorumda bulundu.
 
"Bu kadar büyük ve kompleks bir oyun ortaya çıkınca tamamen tek oyunculu moda odaklanmaya karar verdik bu yüzden ne yazık ki çok oyunculu mod olmayacak. Fakat çok oyunculu mod ekibimize çok önem veriyoruz. İnanılmazlar, akıllılar ve yetenekliler. Büyük fikirleri var."
 
İki yıl önce Naughty Dog'dan ayrılan Bruce Straley de ekibin çok oyunculu projesinin en az tek oyunculu mod kadar iddialı olduğunu twitter üzerinden belirtti.
 
The Last of Us Part II 21 Şubat 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler