The Last of Us Part II'deki Zıplama ve Tırmanma Mekaniğini Göstermek İçin Kısa Bir Video Paylaşıldı

18.03.2020 17:10 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı yılın en çok beklenen yapımlarından The Last of Us Part II'den kısa bir video paylaşıldı.
 
Bu videoda ikinci oyunun ana karakteri Ellie'nin tırmanma ve zıplama mekaniklerini kısa bir şekilde görüyoruz. Öncelikle şunu hatırlatalım, bu video oyunun son halini yansıtmıyor. Eylül 2019 tarihindeki oynanış videosundan alınan bir kesit.
 
Atılan Tweet'te de yazdığı gibi Ellie, Joel'e göre daha çevik. Bu yüzden zıplama ve tırmanma konusunda daha özgür. Bunun getirisi olarak da bu mekanikleri kullanarak oyunda yeni alanlar keşfedebiliyoruz. 
 
Serinin ilk oyununda Joel, sadece merdivenlerden tırmanabiliyordu ve büyük boşluklardan zıplayamıyordu. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler