The Last of Us Part II'nin İlk Başta Daha Farklı Bir Sona Sahip Olması Planlanıyormuş

20.07.2020 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Haber The Last of Us Part II'nin sonu ile ilgili büyük spoiler içerir.

Game Informer ile röportaj gerçekleştiren The Last of Us Part II yönetmeni Neil Druckmann ve hikaye anlatımından sorumlu Halley Gross, oyunun aslen daha farklı ve daha karanlık bir sona sahip olmasının planlandığını açıkladı.
 
Oyunun mevcut sonunda Ellie, Abby'yi boğarak öldürme fırsatı yakalıyor fakat son anda vazgeçerek yaşamasına ve Lev'i kurtarmasına izin veriyor. İlk başta Ellie'nin Abby'yi öldürmesi ve Lev'i de botun içinde ölüme terk etmesi planlanıyormuş.

Oyunun sonunun değiştirilmesine geliştirme sürecinin ortalarında Neil Druckmann tarafından karar verilmiş ve hatta Halley Gross bu karara şok olmuş.
 
Neil Druckmann, Abby'nin yaşamasına izin vermenin başlangıçta yanlış hissettirdiğini ve mevcut sonla temanın ve anlatmak istedikleri şeyin biraz değiştiğini fakat yazdıkları karakter ile tutarlı olması için doğru bir karar olduğunu belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler