The Last of Us Part I için PC, PS5 ve PS3 karşılaştırma videoları yayınlandı

07.04.2023 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Sorunlu bir şekilde çıkış yapmasıyla oyuncular tarafından eleştirilen The Last of Us Part I'in PC sürümü için bir sonraki büyük güncelleme beklenirken iki farklı karşılaştırma videosu yayınlandı. İlk video, PS5 sürümünü PC sürümü ile karşılaştırıyor. İkinci video ise RPCS3 emülatöründe çalışan PS3 sürümü ile PC sürümünü karşılaştırıyor.
 
PC sürümü daha iyi gölgelere sahip
 
 
 
İlk videoda görüldüğü gibi The Last of Us Part I''in PC sürümü, PS5 sürümünden daha iyi gölgelere sahip. Ek olarak bazı dokular da PS5 sürümüne kıyasla daha keskin görünüyor. Ancak su efektleri PS5 sürümündeki kadar gelişmiş değil. Bu durumun bir hata olup olmadığı bilinmiyor.
 
İkinci videoda ise PS3 sürümünün 4K'da nasıl çalıştığını gösteriliyor. Bu video yeniden yapım sürümünün sahip olduğu önemli ışıklandırma değişikliklerini gösteriyor. Ayrıca geliştirilmiş karakter modellemeleri de video içerisinde mevcut. 
 
İki farklı karşılaştırma videosu aşağıda yer alıyor.  
 
The Last of Us Part I PC ve PS5 karşılaştırma videosu
 
 
 
The Last of Us Part I PS3 emülatörü ve PC karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us™ Part I Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: macera Çıkış Tarihi: 3 Mart 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler