The Last of Us Part 2'nin PS5'e Remaster Sürüm Olarak Geleceği Söyleniyor

16.07.2023 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us Part 2 için geçtiğimiz günlerde yeni bir detay ortaya çıktı. Serinin bestecisi Gustavo Santaolalla, Naughty Dog ekibinin oyunun "gelişmiş sürümü" üzerinde çalıştıklarını ağzından kaçırdı. Bu da akıllara ilk olarak yeni nesil sürümü getirdi.
 
The Last of Us 2 remaster olarak gelebilir
 
 
 
Orijinal oyun serisinin ve dizi uyarlamasının da bestecisi olan Santaolalla, Blender ile yaptığı bir röportajda Part 2'nin yeni bir sürümü üzerinde çalışıldığından bahsetti. Haziran 2020'de PS4 için piyasaya sürülen The Last of Us Part 2 bir yıl sonra PS5 performans güncellemesi aldı. Ayrıca geçen yıl Naughty Dog'un The Last of Us Part 2'nin Director’s Cut sürümü üzerinde çalıştığı iddia edildi.
 
Öte yandan orijinal The Last of Us'ın yeniden yapım sürümü, HBO dizi uyarlamasının ilk sezonunun yayınlanmasından birkaç ay önce geçtiğimiz Eylül ayında yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde The Last of Us dizisi,75. Emmy Ödülleri'nde 24 adaylık aldı ve bu adaylıklar HBO'nun bu yılki en çok aday gösterilen projeler arasına girmesini sağladı.
 
Bu bilgileri göz önüne alarak The Last of Us Part 2'nin yenilenmiş sürümünün TV dizisinin ikinci sezonuyla beraber geleceğini öne sürebiliriz. Ancak bu sadece bir ihtimal.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler