The Last of Us'ın Son DLC Paketi Duyuruldu

16.04.2014 18:55 Ömür Gencer


      PS4'e geleceği duyurulmasıyla beraber tekrar gündeme oturan, 2013'ün en iyi oyunlarından biri olan The Last of Us için bugün son DLC paketi duyuruldu: Grounded Bundle.
 
     The Last of Us: Grounded Bundle, yeni "trophy"lerle birlikte tekli ve çoklu oyuncu modları için içerik sunacak. Bu DLC paketiyle oyunun çoklu oyuncu moduna 4 yeni harita ve yeni silahlar eklenecek.
 
     Son olarak Naughty Dog, 18 Nisan Cuma tarihinde The Last of Us: Grounded Bundle'ın  içeriklerini göstermek için Twitch hesapları üzerinden Türkiye saatiyle akşam 10'da yayın yapacaklarını bildirdi.
 
    The Last of Us: Grounded Bundle'ın 4.99 dolara satılacağını da belirtelim.
    

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler