The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için işler yolunda gözükmüyor!

30.05.2023 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog tarafından oyunculara sunulacak olan The Last of Us Multiplayer için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada oyunun beklenenden daha geç çıkacağını biliyor ve şimdi ise bu bilgilere bir yenisi daha ekleniyor.
 
Yeni bilgiler Bloomberg'den Jason Schreier tarafından yayınlanan bir rapor aracılığıyla ortaya çıkıyor. Bu kapsamda raporda Naughty Dog ekibinin geliştirdiği The Last of Us'ın çok oyunculu projesinde işlerin yolunda gitmediği ve bazı durumlarda çıkmaza girildiği belirtiliyor.
 
Proje üzerinde çalışanların sayısı azaltıldı
 
 
 
Projeyle içli dışlı olan dört kişiyle görüştüğünü aktaran Jason Schreier, oyun üzerinde çalışan sayısının azaltıldığını belirtiyor. Schreier ek olarak yakın zamanda yapılan bir değerlendirmenin ardından proje üzerinde çalışanların başka projelere doğru kaydırıldığını aktarıyor.
 
Naughty Dog tarafından yapılan yeni açıklama ve Schreier'in raporuna ek olarak projenin PlayStation etkinliğinde gösterilmemesi oyunun geliştirmesinin yavaşladığını gösteriyor. Ortaya çıkan bu durum muhtemelen yakın zamanda oyundan haber almayacağımız anlamına geliyor. 
 
Geldiğimiz noktada Naughty Dog büyük ve başarılı serilerle beraber karşımıza çıkan bir ekip. Elbette birçok oyuncunun gözdesi olan bu stüdyodan herkes sağlam oyun ve oyunlar bekliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler