The Legend of Heroes: Trails to Azure 17 Mart'ta Avrupa'ya Geliyor

17.10.2022 17:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı NIS America ve geliştirici Falcom, The Legend of Heroes: Trails to Azure'nin 14 Mart 2023'te Kuzey Amerika'da, 17 Mart'ta Avrupa'da, 24 Mart'ta  ise Avustralya ve Yeni Zelanda'da PlayStation 4, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Geçtiğimiz ay geliştirici Falcom, The Legend of Heroes: Trails serisinin toplam satışlarının dünya çapında yedi milyon adeti aştığını duyurdu. Serinin en son 29 Eylül 2020 itibarıyla beş milyon adet sattığı bildirildi.
 
Trails from Zero'daki olayların ardından Özel Destek Birimi (Special Support Section) kendilerini yeni üyeler ve yeni görevlerle buluyor. Ancak Crossbell'de tırmanan tansiyon ve iki komşu politik gücün baskısı hem evlerini hem de ekiplerinin bütünlüğünü tehdit ediyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1668520/The_Legend_of_Heroes_Trails_to_Azure/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Heroes: Trails to Azure Platformlar: PC Geliştirici: Nihon Falcom Dağıtıcısı: NIS America Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 25 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 40 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler