The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2'den Yeni Haberler için Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

08.09.2020 22:01 Gazali Çetinkaya

 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu E3 2019'da resmi olarak duyurulmuştu. O zamandan bu yana oyundan haber alamadık ve biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

Nintendo ile Koei Tecmo bugün The Legend of Zelda: Breath of the Wild'tan 100 yıl öncesinde geçecek hack-and-slash aksiyon oyunu Hyrule Warriors: Age of Calamity'i duyurdu ve duyuru videosunda The Legend of the Zelda serisinin yaratıcısı Eiji Aonuma tarafından belirtilene göre devam oyunundan yeni haberler almak için biraz daha beklememiz gerekecek.
 
"Haziran 2019 Nintendo Direct sunumunda The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyununu geliştirmeye başladığımızı belirtmiştik. Dünya genelinde birçok kişi hâlâ ilk oyunu oynamaya devam ediyor ve bunun için hepinize tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Devam oyunu ile ilgili olarak, ilk oyunda keşfetmekten büyük keyif aldığınız geniş dünyayı daha da etkileyici bir hale getirmek için ekip olarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve bu yüzden sizlere oyun hakkında daha fazla bilgi verebilmek için biraz daha beklemeniz gerekecek." 
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity 20 Kasım'da Switch için çıkacak. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler