The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom Duyuruldu

20.06.2024 11:10 Mehmet Tandoğan

 
Nintendo, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom'u resmi olarak Switch konsolları için duyurdu. Açıklanan bilgilere göre serinin yeni oyunu 26 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek ve oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
 
Serinin yeni macerasına adım atabileceğiz
 
 
The Legend of Zelda serisinin yepyeni hikayesinde Hyrule krallığını kurtarmak Zelda'ya güvenecek ve onun bilgeliğiyle zorlukların üstesinden gelebileceğiz. Hyrule halkı, ortaya çıkan garip yarıklar tarafından ele geçirilecek ve biz de onları kurtarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalacağız.
 
Gizemli peri Tri ile takım kurabileceğimiz ve Tri Rod'un gücünü kullanarak çevrede bulunan şeylerin taklitlerini oluşturabileceğimiz oyunda dikkat çekici bulmacaları çözebilecek ve aynı zamanda düşmanları yenmek için istediğimiz zaman yeteneklerimizi kullanabileceğiz. Yeni yüksekliklere ulaşmak için su bloklarını oluşturabilecek, eski yataklardan köprüler yapabilecek, düşmanlara taş atabilecek veya kendi yöntemimizle beraber zorlukların üstesinden gelmeye başlayabileceğiz.
 
Farklı kombinasyonlarla beraber ilerleyebileceğimiz ve yanımızda savaşmaları için çeşitli canavarlar çağırabileceğimiz oyunda Hyrule'u kurtarma görevinde Zelda'ya katılacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Dk önce Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler