The Legend of Zelda Neden Daha Sık Çıkmıyor?

04.07.2013 09:24 Alkan Adakaner


     Hemen hemen her yıl Mario'nun bir platform oyunuyla karşılaşırken The Legend of Zelda serisi ile daha geç karşılaşıyoruz. Serinin yönetmeni olan Eiji Aonuma bu konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
     Aonuma, The Legend of Zelda serisinin Super Mario Bros gibi 5-6-7 milyon gibi rakamlara ulaşamadığını, Zelda'nın öylesine büyük olmadığını belirtirken, ayrıca bir Mario oyununu sıkı çalışarak 1 yılda bitirebileceklerini, buna karşın The Legend of Zelda'nın ise en az 3 yılda geliştirilebildiğini söyledi.
 
     Eiji Aonuma, oyuncuların The Legend of Zelda serisinden beklentilerinin çok yüksek olmasından dolayı, bu beklentileri karşılayacak bir oyun yapmanın zorluğuna da değindi. Aonuma ayrıca Mario serisinin 2 yapımcısı varken, The Legend of Zelda'da ise sadece kendisinin olduğunu vurguluıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler