The Long Dark GeForce Now'dan Kaldırıldı

02.03.2020 15:17 Gazali Çetinkaya

 
Hinterland Studio'nun hayatta kalma oyunu The Long Dark Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.
 
Hinterland Studio'dan Raphael van Lierop konu ile ilgili olarak "The Long Dark'ı artık GeForce Now üzerinden oynanamadığı için hayal kırıklığına uğrayan oyuncular için üzgünüm. Nvidia oyunu platforma koyarken bizden izin almadı ve biz de bu yüzden kaldırmalarını istedik. Lütfen şikayetlerinizi bize değil onlara iletin. Geliştiriciler, oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmelidirler." dedi. 
 
Bundan önce de Activision Blizzard ve Bethesda Softwork oyunları GeForce Now'dan kaldırılmıştı. Görünüşe göre oyunların kaldırılması Nvidia ile firmalar arasındaki iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
 
GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi. Ücretsiz ve Founders abonelikleri mevcut.

Daha fazla bilgi için resmi sayfasını nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Long Dark Platformlar: PC Geliştirici: Hinterland Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler