The Lord of the Rings: Gollum Konsollar ve PC için Duyuruldu

25.03.2019 22:44 Gazali Çetinkaya

 
Daedalic Entertainment, aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'u konsollar ve PC için duyurdu. 2021'de çıkış yapacak. Gollum karakterinin hikayesini takip edecek oyun; romanlar ve filmlerdeki olayların öncesinde geçecek.

The Lord of the Rings: Gollum, geliştirici Daedalic Entertainment ile hak sahibi Middle-earth Enterprises arasındaki partnerliğin ilk oyunu olacak. The Lord of the Rings: Gollum dışında gelecekteki projeler için de çalışmalara başlanmış.

Middle-earth Enterprises marka sorumlusu Fredrica Drotos: "The Lord of the Rings hayranlarına yenilikçi, çok merkezli bir oyun oluşturmak için birden fazla ödül sahibi Daedalic Entertainment ile ortaklığımızı duyurmaktan son derece memnunuz. Daedalic Entertainment'ın zengin ve akılda kalıcı karakterler ve hikayeler üzerindeki odağı ile birlikte, stüdyo oyun oynayan okuyucular için bir oyun oluşturmaya kendini adadı."

"J. R. R. Tolkien tarafından yaratılan karmaşık, derin nüanslı Orta Dünya evreni ile benzersiz bir şekilde uyum sağlayan Daedalic Entertainment'ın hikaye anlatımı odaklı macera oyununu çıkarmasını sabırsızlıkla bekliyoruz." 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler