The Lord of the Rings: Gollum Oyunundan Teaser Fragman Yayınlandı

24.08.2020 16:50 Gazali Çetinkaya

 
Daedalic Entertainment, gizlilik macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum için teaser fragman yayınladı.

Ayrıca IGN'nin The Lord of the Rings: Gollum baş tasarımcısı Martin Wilkes ile gerçekleştirdiği röportajda oyundan yeni bilgiler paylaşıldı.
 
"Oyun gizlilik ve tırmanma parkur mekaniklerini birleştiriyor. Eğer referans istiyorsanız Prince of Persia'ya benzer olduğu söylenebilir. Genellikle savaşın olmadığı bir oyun fakat Gollum düşmanlarını gizlilik yoluyla alt edebilecek. Fakat bu da kolay olmayacak ve beraberinde bazı riskler getirecek. Oyuncuların düşmanlarla olan karşılaşmaları iyice düşünmesi gerekli. Sonuçta Gollum'un güçlü yönleri savaşta değil kurnazlıkta."
 
Gollum silah kullanamayacak fakat çeşitli eşyaları fırlatarak düşmanlarını dikkatini dağıtabilecek, özel dostlarının yeteneklerinden yararlanabilecek ve çevreyi kendi avantajına kullanabilecek. Bu özel dostlar, hikayede çoğunlukla küçük roller oynayacak tanıdık karakterler.
 
Yapacağınız seçimler de oyunda önemli bir rol oynayacak.
 
2021'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak.

The Lord of the Rings: Gollum resmi teaser fragman:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Dk önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 34 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler