The Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihi açıklandı

24.03.2023 16:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Nacon ve Daedalic Entertainment, gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'ım 25 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Switch sürümü 2023 yılı içerisinde daha sonraki bir tarihte gelecek.
  
Oyun için yeni oynanış videosu yayınlandı
 
 
 
The Lord of the Rings: Gollum, hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Biz oyuncular olarak değerli olan tek bir şeyin peşinden koşan Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacağız. Gollum ile beraber oyun içerisinde belli yerlere tırmanabilecek, sıçrayabilecek ve gizli noktalara doğru adım atabileceğiz.  
 
Yayınlanan oynanış videosunda Gollum karakterinin nasıl hareket ettiğini, animasyonlarını - hareketlerini, oyunun dünyasını, atmosferi, düşman çeşitliliğini ve daha fazlasını görebiliyoruz. Daedalic Entertainment ve Nacon iş birliği kapsamında bizlere sunulacak bu yapımı, Middle-earth Enterprises ile ortaklaşa çalışan ve tutkulu geliştiricilerden oluşan bir ekip geliştirdi.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler