The Mandalorian En Az 4 Sezon Sürecek

22.09.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
Star Wars evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri olan The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunun yayınlanmasına kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz hafta ikinci sezondan ilk görseller, bilgiler ve fragman paylaşıldı. 
 
Obi-Wan dizisinin tek sezon olacağı açıklandıktan sonra The Mandalorian'ın kaç sezon sezon süreceği merak ediliyordu. Dizinin oyuncularından Giancarlo Esposito, geçtiğimiz gün dizi hakkında konuştu. Giancarlo Esposito, içinde bulundukları evrenin çok büyük olduğunu ve keşfedecek çok şey olduğunu söylerken evrene dair sorularımızın cevabını 3 veya 4. sezonda alacağımızı söyledi. Yani buradan dizinin en az 4 sezon süreceğini anlayabiliriz.
 
Umuyoruz birbirinden başarılı sezonlar izleriz. The Mandalorian'ın ikinci sezonu 30 Ekim'de Disney+ üzerinden başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler