The Mandalorian Sezon 2'nin Yapımı, Salgına Rağmen Devam Ediyor

02.05.2020 13:32 Özgür Eroğlu

 
2019'un Kasım ayında yayınlanan ve oldukça beğenilen The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu için çalışmalar devam ediyor.
 
Disney+'ta yayınlanan ve oldukça popüler olan dizinin ikinci sezonu için çalışmalar devam ediyor. Variety'nin raporuna göre yapım şu anda post-production aşamasında ve salgından çok da etkilenmemişe benziyor. Bir ertelenme de şimdilik çok da söz konusu değil.
 
Eğer bir ertelenme olmazsa dizinin ikinci sezonu bu yıl Ekim ayında yayınlanacak. Aynı zamanda dizinin üçüncü sezonu için çalışmalara başlandığını geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştik.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 26 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler