The Mandalorian'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

02.09.2020 17:19 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl Disney+ için yayınlanan Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinin ikinci sezon yayın tarihi açıklandı.
 
Bir süredir dizinin Ekim ayında yayınlanacağı biliniyordu, ancak şimdi tam tarih verildi. Resmi Star Wars Twitter hesabından atılan Tweet'e göre The Mandalorian'ın ikinci sezonu 30 Ekim'de başlayacak. Dizi yine Disney+'ta yayınlanacak.
 
İkinci sezonda Baby Yoda'nın ve darksaber'ın etrafına şekillenen bir hikaye olacağı düşünülüyor. İkinci sezon ile birlikte diziye Star Wars evreninin önemli karakterlerinden Boba Fett ve Ahkosa Tano eklenecek. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler