The Mandalorian'ın 2. Sezon Yönetmenlerinden Biri Daha Belli Oldu

22.06.2020 14:06 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl Disney+ için yayınlanan Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinden yeni bir haber paylaşıldı. Dizinin ikinci sezonunda da aynı ilk sezonda olduğu gibi birkaç farklı yönetmen bulunacak.
 
İkinci sezonda yönetmenlik yapacak isimlerden de birisi daha belli oldu. Black Mirror, Jurassic World gibi yapımlarda oyunculuğu ile tanınan Bryce Dallas Howard, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapacak. 
 
Bryce Dallas Howard ayrıca birinci sezonun dördüncü bölümünün yönetmenliğini de yapmıştı. The Mandalorian'ın ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yine Disney+ üzerinde yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler