"The Mandalorian'ın 2. Sezonu Hikayeyi Çok Farklı Bir Yöne Götürüyor"

12.08.2020 13:21 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl Disney+ için yayınlanan Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisi ile ilgili yeni haberler yavaş yavaş geliyor. 
 
The Mandalorian yayınlanmadan önce dizinin hikayesi ile ilgili pek fazla detay bilinmiyordu. Önce Baby Yoda sonrasında da blacksaber ile birlikte hayranları oldukça şaşırtmıştı. Yine ikinci sezon için de aynı durum geçerli diyebiliriz, hikayeye dair pek fazla detay yok.
 
Ancak ilk sezonun ve aynı zamanda ikinci sezonun da müziklerini besteleyen kişi Ludwig Göransson, ikinci sezon hakkında geçtiğimiz günlerde konuştu. Yine herhangi bir detay vermese de hikayenin çok farklı bir yere doğru gittiğini ve çok eğlenceli olduğunu söyledi.
 
İkinci sezonda Baby Yoda'nın ırkının ve blacksaber'ın ön planda olduğu bir hikaye bekleniyordu. Her şeyi Ekim ayında ikinci sezon yayınlanınca öğreneceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler