The Mandalorian’ın 2. Sezonundan Yeni Bilgiler Paylaşıldı

09.09.2020 17:09 Özgür Eroğlu


Star Wars evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri olan The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunun yayınlanmasına kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz gün ikinci sezondan ilk görseller paylaşıldı, şimdi de ikinci sezon için bazı bilgiler paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi dizinin ana karakteri Baby Yoda ve dizinin de ismini aldığı Mandalorian olan Din Djarin. Dizinin yaratıcısı Jon Favreau’nun söylediğine göre farklı hikayeler olacak. Bu da farklı teoriler ortaya çıkardı ve çok büyük ihtimalle dizinin ikinci sezonunda her bölümün ana odağı Din Djarin olmayacak. Bazı bölümlerde görememe durumu bulunuyor.

Bir diğer bilgi ise dizinin ikinci sezonu, ilk sezonun tam olarak bittiği yerden devam edeceği yönünde. Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito ise ikinci sezonda Mandalorian ve Gideon’ın dövüştüğü bir sahne izleyecekmişiz.

Son olarak ise aşağıda bulabileceğiniz fotoğraflara göre yeni sezonda Bantha ve Tusken Raider’ları göreceğiz.

İkinci sezon, 30 Ekim’de başlayacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler