The Mandalorian'ın Yaratıcısı, 3. Sezonun da Covid-19 Salgınından Etkilenmeyeceğini Söyledi

19.08.2020 14:14 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi koronavirüs vakalarının artması ve bu durumun bir salgın olarak adlandırılmasından sonra Mart ayının sonu itibarıyla tüm dizi ve film yapımlarının geliştirme süreci ertelendi. Çoğu dizi veya film de bu yüzden ertelendi.
 
Bu senenin en çok beklenen dizilerinden biri olan The Mandalorian'ın ikinci sezonu ise bu durumdan hiç etkilenmemişti. Dizinin yaratıcısı Jon Favreau da üçüncü sezon için de güzel bir haber verdi. Üçüncü sezon çalışmaları zaten başlayan dizinin üçüncü sezonu henüz onaylanmadı, ancak büyük ihtimalle onaylanacaktır. Jon Favreau da eğer üçüncü sezon onaylanırsa herhangi bir şekilde Covid-19 salgınından etkilenmeyeceğini söyledi.
 
The Nandalorian'ın etkilenmemesinin başlıca sebebi aslında arkasında maddi anlamda büyük bir şirketin yani Disney'in olması. Dizinin çekim tarzından dolayı, çekim esnasında stüdyoda çok fazla kişinin olmasına gerek kalmıyor. Asıl iş yükü bilgisayarla yapılan kısımda çünkü.
 
Dizinin ikinci sezonu Ekim ayında başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler