The Mandalorian'ın Yaratıcısı, Hayranları Nasıl Mutlu Edeceğini Kevin Feige'den Öğrendiğini Söyledi

17.08.2020 12:01 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ta yayınlanan, Star Wars evreninin yeni üyesi The Mandalorian dizisinin ilk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Hem yeni izleyici çekme konusunda oldukça başarılıydı hem de hali hazırda Star Wars hayranlarını son derece memnun etmişti. 
 
Dizinin yaratıcısı Jon Favreau ise bu konu hakkında bir açıklama yaptı. Marvel tarafında da aynı zamanda çalışan Jon Favreau, yeni izleyicileri çekerken bir yandan da evrenin zaten hayranı olan insanları memnun etmeyi Kevin Feige'dan öğrendiğini söyledi.
 
Kevin Feige ise Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim diyebiliriz. Hayranları memnun etme konusunda da gerçekten iyi bir iş çıkarttığını söyleyebiliriz. 
 
The Mandaloiran'ın ikinci sezonu Ekim'de başlayacak. Umuyoruz en az ilk sezon kalitesinde bir sezon izleriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 11 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler