The Mandalorian'ın Yaratıcısı, Star Wars Yaratıcılarının İzleyicileri Dinlemesi Gerektiğini Söyledi

23.06.2020 17:59 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en önemlilerinden biri olan Star Wars, son yıllarda pek de parlak zamanlar geçirmiyor. Özellikle sinemada yaptıkları son üçleme ile birlikte hayranlar oldukça fazla tepki gösterdi. Son dönemde Star Wars evrenine dair en çok sevilen yapım ise, geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan The Mandalorian oldu.
 
The Mandalorian'ın yaratıcısı Jon Favreau ise son röportajında önemli bir konuya değindi. Star Wars yaratıcılarının izleyicileri daha çok dinlemesi gerektiğini söyleyen Jon Favreau ayrıca "Dünyaya bir şey sunuyorsun ve bunun sana bir geri dönüşü oluyor. Bu tek yönlü bir yol değil, çift yönlü bir yol. İzleyicilerin enerjisini hissetmelisin." dedi.
 
Çok bariz ve yapılması gereken bir şey olsa da ne yazık ki bunu Star Wars yaratıcılarında hiç göremiyoruz. Özellikle son üçlemede yaptıkları hatalarla ve kullanmadıkları fırsatlar ile izleyicileri oldukça üzmüşlerdi. Umuyoruz bundan sonra daha başarılı Star Wars yapımları görürüz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler