The Matrix Awakens'ın UE5 Deneyimi Yeni Nesil Konsollar için Yüklemeye Açıldı

07.12.2021 12:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games, PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 ve Microsoft Store üzerinden Xbox Series için The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience'ın ön indirme sürümünü yayınladı.
 
Epic Games ve işbirliği yapan ekipler tarafından oluşturulan ücretsiz teknik tanıtım (demo), Unreal Engine 5'in gücünü PlayStation 5 ve Xbox Series'de gösteriyor. UE5 ile nelerin mümkün olduğunu oyunculara sunuyor.
 
Bu ücretsiz, sınırları zorlayan sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda, Unreal Engine 5 ile etkileşimli hikaye anlatımı ve eğlencenin geleceğine bir göz atılacak. The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, Keanu Reeves ve Carrie-Anne'nin performanslarının yer aldığı bir yolculuk.
 
Bu demo ile beraber şimdiye kadar yapılmış en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım atacaksınız. The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience'ı şimdi ön yüklemeye açıldı. 
 
Demo 9 Aralık'taki The Game Awards 2021'de detaylandırılacak ve tüm içerik sunulacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler