The Medium Geliştiricisi Oyunun PC Sistem Gereksinimlerinin Neden Çok Yüksek Olduğunu Açıkladı

26.01.2021 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Psikolojik korku oyunu The Medium'un PC sistem gereksinimleri geçtiğimiz hafta açıklandı ve gereksinimler epey bir yüksek.

Bloober Team baş tasarımcısı Wojciech Piejko, VG247 ile gerçekleştirdiği röportajda, oyunun PC sistem gereksinimlerinin neden bu kadar yüksek olduğunu açıkladı.

Kısacası, oyunun bazı sekanslarında gerçek ve ruhani olmak üzere iki dünyanın aynı anda işleneceğinden ve gereksinimlerin oyunun en yoğun sahneleri baz alınarak hazırlandığından dolayı yüksek.
 
"İki dünyayı aynı anda işleyeceğiz ve oyuncular eğer iki dünyayı HDR + ray tracing ile birlikte işlemek istiyorsa bunun için gerçekten güçlü bir donanım gerekecek. İnternete bazı sistem gereksinimleri koyup ekran kartınızda akıcı çalışacak deyip ve daha sonra bunun doğru çıkmaması durumu yaşansın istemiyoruz. Oyunumuz dünyalar arasında geziyor. Bazen sadece bir dünyadasınız, bazen ikisinde aynı anda. Oyunu açtınız ve başlangıçta sadece bir dünya var. İki dünyalı bir duruma geldiğinizde kare hızı düşmeleri yaşanırsa bu hiç iyi bir şey olmaz. Sistem gereksinimlerini en fazla güç talep eden durumlar için belirledik ve yüksek olmasının sebebi de bu." 

The Medium 28 Ocak'ta Xbox Series ve PC için çıkacak. Konsol ve PC'de ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş, oyunun ilk 18 dakikasını gösteren oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Medium Platformlar: PC Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler