The Old Guard 2 İçin Görüşmeler Yapıldığı Onaylandı

04.08.2020 15:47 Özgür Eroğlu

 
Greg Rucka tarafından yazılan aynı adlı çizgi romandan uyarlama olan The Old Guard geçtiğimiz haftalarda Netflix'te yayınlandı ve büyük bir başarıya ulaştı. İzlenme sayısı olarak ilk dört haftasında muazzam bir başarı yakaladı ve büyük ihtimalle Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen filmlerinden biri olmak üzere veya oldu.
 
Durum böyle olunca da devam filmlerinin gelmemesi pek beklenemezdi. Zaten Greg Rucka, bir film üçlemesi istediğini daha önce dile getirmişti, Netflix'in de böyle bir projeye hayır demesi pek olası değil.
 
Geçtiğimiz gün Greg Rucka, The Old Guard 2 için resmi olarak görüşüldüğünü onayladı. Ancak kararın ne zaman verileceği tam olarak bilinmiyor. Yakın bir zamanda resmi duyuruyu göreceğiz diyebiliriz sanırım. 
 
Eğer filmi izlemek isterseniz şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts ve Marwan Kenzari gibi isimler bulunuyor.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 13 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler