The Order: 1886 Geliştiricisi PlayStation 5'in En Devrimsel Konsollardan Biri Olacağını Düşünüyor

20.03.2020 08:09 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 baş sistem mimarı Mark Cerny'nin geçtiğimiz günlerde konsolun teknik özelliklerini tanıtmasından sonra sosyal medya üzerinden çok sayıda geliştirici yeni nesil PlayStation konsolu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.
 
The Order: 1886 ve God of War Chains of Olympus ile Ghost of Sparta oyunlarının geliştiricisi Ready at Dawn'ın kurucusu ve baş teknoloji sorumlusu Andrea Pessino tarafından belirtilene göre PlayStation 5 en devrimsel konsollardan biri olacak.
 
"Her bahse varım. Oyuncular PlayStation 5'in çıkışından sonra bir yıl içinde konsolun şimdiye kadar tasarlanmış en devrimsel ve ilham verici ev konsollarından biri olduğunu anlayacak ve"teraflops" ve diğer benzer yanlış anlaşılan teknik özellikleri tartışmanın ne kadar aptalca olduğunun farkına varacak." 
 
Ready at Dawn dışında id Software ve Naughty Dog da konsolun özelliklerinden çok heyecanlandıklarını belirtti. 
 
Konsolun teknik özelliklerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak. Net çıkış tarihi ve fiyat henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler