The Outer Worlds 25 Ekim'de Çıkacak

09.06.2019 23:10 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Obsidian Entertainment, The Outer Worlds'un 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'ın sunduğu yeni tek oyunculu bilim kurgu RPG'si. Bir uzay kolonisini keşfederken olmaya karar verdiğiniz karakteriniz, oyuncu tarafından şekillendirilen hikayenin nasıl devam edeceğini belirleyecek. Koloni için yönetimin uyguladığı denklemde planlanmamış değişken sizsiniz.
 
Oyuncu tarafından şekillendirilen hikayeye sahip RPG
Obsidian, geleneğini devam ettiriyor: The Outer Worlds'ü nasıl oynayacağınız size bağlı. Tercihleriniz sadece hikayenin ilerleyişini değil; karakterinizin özelliklerini, yoldaşlarınızın hikayelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkiliyor.
 
İyi amaçlı kusurlar
Kendi oyun deneyiminize bağlı olarak isteğe bağlı kusurlara sahip bir karakter oluşturun. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsunuz? Raptiphobia kusuru size korkunç canavarlarla karşılaştığınızda olumsuz bir etki verir ancak anında ek bir karakter avantajı sağlar.
 
Yoldaşlarınıza liderlik edin
Ekibinize katmak isteyeceğiniz bir sürü karakterle karşılaşacaksınız. Benzersiz yeteneklere sahip bu yoldaşların kendilerine ait görevleri, amaçları ve idealleri bulunuyor. Amaçlarına ulaşmalarına yardım etmek veya onları kendi kaderlerine bırakmak size bağlı.
 
Yönetim kolonisini keşfedin
Halcyon, bir şirket yönetiminin sahip olduğu ve işlettiği, galaksinin uç noktasında yer alan bir kolonidir. Uzaylı canavarlar hariç her şeyi onlar kontrol ediyor. Geminizi bulun ve Halcyon kolonisindeki yerleşim yerlerini, uzay istasyonlarını ve diğer farklı mekanları keşfedin.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 20 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler