The Outer Worlds DLC'si Peril on Gorgon 10 Şubat'ta Switch'e Geliyor

03.02.2021 19:59 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Obsidian Entertainment, birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds'ün Peril on Gorgon indirilebilir içeriğinin 10 Şubat'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Peril on Gorgon ilk olarak Eylül 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Yeni hikayeler, düşmanlar, silahlar, zırhlar, yetenekler ve daha fazlasını içeriyor. Fiyatı $14.99.

İçeriği:
 

Kesik bir kol ile gelen gizemli bir mesajın izini süren Unreliable mürettebatı, eskiden Halicon'un en hırslı ve tehlikeli bilimsel çalışmalarından birinin merkezi olan ve şimdilerde canavar ve haydut yatağı haline gelmiş Gorgon Asteroidine doğru yola çıkıyor. Zengin keşiş Minnie Ambrose, mürettebata annesi ve lanetli projenin başarısız yöneticisi Dr. Olivia Ambrose'un akıbetini araştırma görevi veriyor. Asteroide gelen mürettebat çok geçmeden kendilerini müthiş bir kumpasın ortasında buluyor ve bu kumpas koloniyi de sonsuza dek değiştirecek.

• Entrika ve tehlike: Terk edilmiş bir Spacer's Choice tesisini bulup yeni karakterlerle yüzleşirken aynı zamanda Gorgor Projesinin aniden sonlandırılmasının ardındaki gerçeği de açığa çıkar.

• Yeni mekânlar: Gorgon Asteroidindeki tehlikeli kanyonları keşfederken bilimsel araştırmaların ucubeye çevirdiği yeni düşmanlarla kozlarını paylaş.

• Yeni bilimsel silahlar: P.E.T (Haşere İmha Aracı) ve düşmanları kendine çekerek yakın mesafe saldırılara zemin hazırlayan müthiş yakın dövüş silahı da dâhil üç yeni, tuhaf bilimsel silahı deneyimle.

• Genişletilmiş karakter kişiselleştirme ve bilgi: Yükseltilmiş maksimum karakter seviyesi, ilave yetenek ve hatalar, yepyeni zırh setleri ve mevcut donanıma eklenen çeşitli varyantlar da bu genişletme kapsamında geliyor. Ayrıca, portatif ses kayıt cihazının geçmiş kayıtlarını dinleyerek başarısız bilimsel araştırmanın ardında yatan sırları öğrenecek ve Gorgon Asteroidinin hikâyesinin derinlerine ineceksin.

 
Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler