The Outer Worlds PS4 Pro Versiyonu Herhangi Bir İyileştirmeye Sahip Olmayacak [Güncelleme]

16.10.2019 12:49 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Private Division, twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyunun iki platformda da iyileştirilmiş olacağını söyledi. Xbox One X'te 4K çözünürlük ve dokular sunacakken PlayStation 4 Pro'da 1440p'den 4K'ya upscale olacak.
 
Orijinal Haber: Obsidian Entertainment'ın geliştirdiği tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds konsol tarafında sadece Xbox One X'te 4K çözünürlükte çalışacak. PlayStation 4 Pro versiyonu herhangi bir iyileştirmeye sahip olmayacak ve 1080p çalışacak.
 
Private Division, Windows Central'a yaptığı açıklama ile doğruladı. Herhangi bir sebep verilmedi.
 
"4K on Xbox One, no enhancements for PS4 Pro."
 
Microsoft, 2018'in sonlarında Obsidian Entertainment'ı satın alarak birinci parti oyun stüdyolarının arasına katmıştı. The Outer Worlds'ün yayıncılığını Private Division üstleniyor olsa da akla ilk bu sebep geliyor.
 
The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows Store ve Epic Games Store) için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Switch versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler