The Outer Worlds'ün Peril on Gorgon DLC'sinden 12 Dakikalık Oynanış Videosu

31.08.2020 21:45 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Obsidian Entertainment, birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds'ün Peril on Gorgon indirilebilir içeriğinden 12 dakikalık oynanış videosu yayınladı.

Peril on Gorgon indirilebilir içeriğinde oyuncular Adrena-Time ilacının kökenini araştırmak için Gorgon Asteroid adı verilen yeni bir bölgeye yolculuğa çıkacak. Bu macerada oyuncuları yeni hikayeler, düşmanlar, silahlar, zırhlar, yetenekler ve daha fazlası bekliyor olacak.
 
9 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. $14.99 fiyattan satışa sunulacak ve Xbox Game Pass aboneleri %10 indirimle satın alabilecek. Ayrıca daha sonra çıkacak ikinci indirilebilir içeriğin de bulunacağı $24.99 fiyat etiketine sahip Expansion Pass'e de dahil olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 2 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler