The Persistence 21 Mayıs'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

23.04.2020 16:33 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Firesprite Games, bilim kurgu korku birinci şahıs nişancı oyunu The Persistence'ın 21 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

The Persistence Temmuz 2018'de PlayStation VR için çıkmıştı. Bu sanal gerçeklik olmadan oynanabilecek sürümü. Firesprite Games bunun sadece bir port olmadığını ve oynanış üzerinde çalışıldığını belirtiyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Persistence, uzayda terk edilen, korkunç ve ölümcül yaratıkların hükmettiği bir koloni yıldız gemisinde Zimri Eder'in bir klonu olan sana hayatta kalman için meydan okuyor. Hayatta kalan son kişisin. Görevin mi? Geminin fonksiyonlarını tekrar devreye sokmak ve Dünya'ya geri dönmek.
 
Ölüm yalnızca bir başlangıç

Yıldız gemisini kurtarmanın önündeki tek engel, geminin arızalı klon yazıcısının aralıksız olarak ürettiği klon canavarlardır. Bu düşmanlarla yapılan karşılaşmalardan herhangi biri ölümle sonuçlanırsa Zimri'nin bilinci yeni bir taşıyıcı bedene yüklenerek sonraki girişim için hazır hale gelir. 
 
Durmadan değişen bir labirent

Koloni yıldız gemisi, kendi kendini yapılandıran bir makro yapıya sahiptir ve bu yapı iç mimarisini değiştirebilir. Feci bir arızadan dolayı işte tam olarak gerçekleşecek olan da bu. Klonlanan yeni bir bedende uyandıktan ya da güverteler arasında ışınlandıktan sonra, yıldız gemisinin düzeni her seferinde değişecek. The Persistence'da yapılan her bir keşif, toplayıp yükseltilecek farklı öğeler ve ekipmanla benzersiz olacak. 
 
Yükselt, geliştir ve çoğalt

26. yüzyılın teknolojisi, genetik çoğaltma ve karanlık madde teknolojisinin değiştirilmesine imkân verir. Sağlığı, dayanıklılığı ve savunma kabiliyetini geliştirmek için Zimri'nin DNA'sını yeniden dizile. Hatta mürettebatın DNA'larını toplayarak farklı kabiliyetlere sahip bedenlerini klonlayarak bu bedenlere yerleş. 
 
Keşfet, kaç, savaş ve kaynak topla

Mutasyona uğrayan sürü, Zimri'yi lime lime ederken hiç tereddüt etmeyecektir. Ortamı kullanarak etrafa göz at, gizlice dolaş ve kaçarken veya onları alt etmek için girişimde bulunurken taktiksel avantaj elde et. Geminin güvertelerinde keşfe çıkarak karanlığa ve korkutucu derinliklere doğru ilerlerken hayatta kalmana yardımcı olacak kaynak, silah ve giysi özelleştirmeleri topla.
 
Asimetrik Çok Oyunculu

iOS veya Android ile çalışan bir telefon veya tableti en çok 2 oyunculu oyuna bağlayarak geminin mühendislik sistemi Solex'in kontrolünü ele geçir. Oyuncular bağlandığında yaratıkların ilgisini çekme, kapıları açma ve geminin iç güvenlik savunmalarından herhangi birini devre dışı bırakma kabiliyetleriyle birlikte geminin sistemlerinin kontrolünü gerçek zamanda ele geçirebilecek.

Asimetrik Çok Oyunculu özelliğinin çalışması için iOS veya Android uyumlu cihaz ve "The Persistence" uygulaması gereklidir. Veri ücretleri uygulanabilir.

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Persistence Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firesprite Games Dağıtıcısı: Firesprite Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler