The Pokemon Company Sahte iOS Oyunu İçin Konuştu

23.02.2012 11:11 Talha Aynacı


 
 
    Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde sahte Pokemon oyununun App Store'u nasıl kasıp kavurduğunu sizlere aktarmıştık. Konu hakkında açıklama yapan The Pokemon Company, kendi kalite standartlarıyla alakası olmayan ve ismi kullanılarak oyunun hayranlarını da resmen dolandıran bu tarz uygulamalar karşısında sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. 24 saat içinde App Store'un en çok satanları arasına giren sahte Pokemon ve benzeri uygulamalar hakkında ise oyunun hayranlarını şu şekilde uyardı:
 
"Orjinalliği sorgulanan oyunları bize acil şekilde rapor etmelerini rica ediyoruz. Böylece hataya düşmüş serinin diğer hayranlarına yardımcı olabiliriz."
 
    Tıpkı Pokemon gibi Mario Kart çakması olan Mole Kart da geçtiğimiz ay App Store'dan kaldırılmıştı. Gerçi yeni versiyonu çoktan dijital mağazada yer etti bile.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler