The Quiet Man'i İkinci Oynayışınızda Sesler ve Konuşma Açılacak

16.10.2018 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix'in bugün düzenlediği canlı yayında yapmış olduğu duyuruya göre, The Quiet Man'in çıkışından bir hafta sonra ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme oyunu ilk bitirmenizden sonra sesleri ve konuşmayı aktif edecek.

The Quiet Man'de ana karakterin sağır olmasından dolayı oyunu ilk oynayışınızda sesler ve konuşma bulunmayacak. Bu güncelleme ile oyuncular oyunu ikinci oynayışında orijinali sessiz olan bu dünyayı yeni bir yaşam duygusu ile deneyim edecek ve hikayenin gerçekliğini keşfedecek.
 
Square Enix ayrıca oyunun bitiş tema müziği The Quiet'in Britanyalı şarkıcı ve söz yazarı Imogen Heap tarafından gerçekleştirildiğini ve oyunun 29 dili destekleyeceğini duyurdu.
 
The Quiet Man 1 Kasım'da dünya genelinde PlayStation 4 ve PC için 1,800 yen / $14.99 fiyattan dijital olarak çıkacak.

Canlı yayının tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Quiet Man Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler