The Secret World Mısır'a da Uğrayacak

06.12.2011 23:55 Samet Konuksal


     Funcom'un uzun süreden beri beklenen MMO-RPG oyunu The Secret World'ün çıkış tarihi veya beta başlangıç tarihi hakkında hâla daha bir bilgi yok. Bekleyen topluluk merakla beklemesini devam ettirirken, Funcom bu kişileri oyundan soğutmamak için videolarla birlikte besliyor.
 
     Bugün, korku temasına sahip ender MMO-RPG oyunlarından olan The Secret World'ün geçeceği yeni bir mekanın duyurusu yapıldı. Ünlü oyun sitesi Gamespot'a özel olarak yayınlanan videoyla birlikte yapılan duyuruda, oyunun Mısır'a da uğrayacağını görüyoruz.
 
     Videoya baktığımızda ezan sesleriyle birlikte, Mısır'daki o atmosferin iyi işlendiğini hissediyoruz. Savaş sahnelerini gördüğümüzde ise, akıllardaki "Korku temasını MMO'lara nasıl işleyecekler?" sorusu da hemen hemen yok oluyor.
 
     Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 24 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 27 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 51 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler