The Secret World, Önümüzdeki Haftasonu F2P!

27.07.2012 21:52 Levent Polater

 
    Son dönemin en dikkat çekici MMO'larından biri olan The Secret World'un tadına bakmak isteyip de emin olamayan herkes için güzel bir haberimiz var. TSW, önümüzdeki haftasonu özel bir biçimde herkes için oynaması bedava olacak.
 
    İlk ayını doldurduğu için ufak bir kutlama yapan Funcom, tüm oyuncuları The Secret World sunucularına çağırıyor. Bunun yanısıra oyuna kayıtlı güncel oyuncuları da çeşitli yeni görevler ve ödüller bekliyor.
 
    İlgili F2P haftasonu için Funcom daha fazla bilgiyi önümüzdeki günlerde vereceğini söyledi. Takvimlerinizi şimdiden ayarlayın derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 25 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler