The Secret World Şehirleri ve Canavarları

04.03.2010 19:14 Alkan Adakaner


 
 
     Funcom tarafından geliştirilen ve şimdiye kadar yayınlanan videoları ile büyük ilgi çeken The Secret World ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.
 
      IGN'e konuşan The Secret World'un hem yapımcısı hem de yönetmeni Ragnar Tornquist, oyundaki şehirler ve canavarlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     Oyunun büyük bölümü New England'daki Kingsmouth, Maine gibi gerçek mekanlardan esinlenerek yapılmış, ama buna rağmen bazı yerler tamamen kurgusalmış.
 
      Bölgelerle ilgili bilgi toplamak için bir çok fotoğraf çekip, yöredeki insanlarla konuşup bilgi almışlar.
 
     The Secret World'un kesinlikle korku öğeleri barındırdığını belirten Tornquist, eski zaman mitleri ve şehir efsanelerinden esinlendiklerini zombiler ve vampirlerin oyunda bulunacağını söyledi.
 
     Funcom farklı bir MMO deneyimi yaşatmayı planladığı The Secret World ile PC ve Xbox 360'ta şansını deneyecek.
 
kaynak 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret World Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler