The Signifier: Director's Cut Tanıtım Fragmanı

14.03.2021 02:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Playmestudio, psikolojik gerilim oyunu The Signifier'ın genişletilmiş versiyonu The Signifier: Director's Cut için tanıtım fragmanı yayınladı.

The Signifier: Director's Cut iyileştirilmiş animasyonlar ve grafikler, yeni anılar, yeni diyaloglar ve yeni sonlar içerecek. Oyunun sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacak.

The Signifier ilk olarak 15 Ekim 2020'de PC (Steam) için çıkış yapmıştı. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da yolda.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Signifier Platformlar: PC Geliştirici: Playmestudio Dağıtıcısı: Raw Fury Tür: gizem macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 28 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler