The Sims 3'te Çıldırtan Bir Bug

The Sims 3, satış rakamlarıyla EA'i oldukça memnun etmeyi başarmıştı.
18.02.2011 14:20 Levent Polater

 
 
    The Sims 3'ün konsol sürümlerinde çok iğrenç bir bug keşfedildi. Alınan bilgilere bu hata ile birlikte Sims 3 oynanamaz hâle geliyor ancak EA'den konu ile ilgili açıklama yapılmıyor.
 
    Otomatik veya manuel 'save'de baş gösteren bu hata, oyuncuların PS3 veya Xbox 360'larının donmasına yol açıyor. Oyunu tekrar açıp oynamak için ise konsollara reset atmak gerekiyor ve oyun donmadan önceki ilerlemeniz de doğal olarak kayıt edilemeden kayboluyor.

    Alınan raporlara göre oyunu uzun bir süredir oynayanlar bu hata ile daha sıklıkla karşılaşıyorlar. Bu hatanın son yamadan sonra ortaya çıktığı da belirtilmiş. EA'in ise bu konu hakkında açıklama yapmaması düşündürüyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora İçin İlk Hikaye Genişlemesi Geliyor 11 Haziran Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman 11 Haziran Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu 11 Haziran ‘Dark and Darker Mobile’ın Ağustos’ta Gerçekleşecek Betası'nda Türkiye de Var! 11 Haziran Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 Yılında Çıkacak 11 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler