The Sims 4 32-bit Desteğini Haziran Ayında Sonlandıracak

17.03.2019 23:40 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, The Sims 4'ün 32-bit desteğini Haziran 2019'da sonlandıracağını duyurdu. Fakat 32-bit işletim sistemine sahip kullanıcılar The Sims 4: Legacy Edition'ı indirerek oyunu oynamaya devam edebilecek.

Electronic Arts: "Teknolojilerimizin düzenli olarak değerlendirmesini yapıyoruz ve oyunu büyütmeye, iyileştirmeye ve optimize etmeye devam etmek için 32-bit desteğini sonlandırma kararı aldık. Eğer 64-bit işletim sistemine güncelleme yapamayan bir PC oyuncusuysanız The Sims 4: Legacy Edition sizin için ulaşılabilir olacak."

The Sims 4: Legacy Edition 32-bit desteğinin sonlandırılmasıyla, Haziran 2019'da, çıkış yapacak ve oyuncular kayıt dosyalarını Legacy Edition'a aktarabilecek. Legacy Edition'ın olumsuz bazı tarafları da var. Hata düzeltmeleri ve yeni güncelleme almayacak, 26 Şubat'tan sonra yayınlanan paketleri desteklemeyecek ve galeri ve sosyal entegrasyonlar gibi online özellikler devre dışı bırakılacak.

The Sims 4 şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler