The Sims 4'ün Duygusal İfadeleri Nasıl Olacak

Sim'leriniz kız arkadaşından ayrıldığında üzgün, terfi aldığında mutlu gezebilecek.
12.09.2013 13:10 Gökhan Yılmaz

 
     The Sims 4 geçtiğimiz Gamescom fuarında gösterilmişti ve oyun hakkında elimize yeni bilgiler ulaştı. Önceki The Sims'lerde Sim'lerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışmaktan oyuna odaklanamıyorduk ve bu artık değişecek. Artık duygusal ifadeler daha çok önem kazanıyor.
 
     Bunun dışında Sim'ler artık daha sosyal oluyorlar. Örneğin bir parti verdiğinizde gerçek bir partiye daha çok benziyor çünkü karakterler tek tek sırayla iş yapmak yerine birden çok işi aynı anda yapabiliyor olacak.
 
     Duygusal ifadeleri açacak olursak mesela artık karakteriniz üzgünken daha farklı hareket edecek. Mutluyken farklı yürüyecek veya ağlamaklı olabilecek. Depresifken arkadaşlarına bağırabilecek veya onlar üzgünken neşelendirmeye çalışacak. Yani tüm hareketler duygusal duruma göre değişiklik gösterecek. Bu ruhsal durumları karakterin üzerindeki Moodlet'lerden öğrenebileceğiz. Yaklaşık 15 farklı duygusal durum bulunacak ve her birinin farklı seviyeleri olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler