The Sims 4'ün Korsan Sürümünde İlginç Bir Hata Keşfedildi

05.09.2014 01:31 Ömür Gencer


      The Sims serisinin yeni oyunu The Sims 4 bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı ve her zaman olduğu gibi oyunun korsan sürümü internete düştü. Pek çok oyuncunun belirttiğine göre The Sims 4'ün korsan sürümünü kullanan oyuncular çok ilginç bir hatayla karşılaşıyor.
 
      Sims 4'de serinin her oyununda olduğu gibi karakteriniz tuvalete veya duşa gittiğinde üzerinde mozaikleşme olur. Karakteriniz tekrar giyindiğinde kaybolan bu mozaikleşme The Sims 4'ün korsan sürümünde kaybolmuyor ve üstelik daha da genişliyor. Giderek büyüyen bu bulanıklık eninde sonunda oyunu oynanamaz hale getiriyor.
 
      EA'den bu hatanın korsanın önüne geçilmek için yapıldığına dair bir duyuru olmasa da çoğu oyuncuya göre durum tam olarak böyle. Oyunun hem korsan hem de orjinal halini deneyen oyuncular, bu hatanın sadece korsan sürümde ortaya çıktığını dile getiriyor. Eğer gerçekten EA bu hatayı korsanın önüne geçmek için oyuna koyduysa akıllıca bir adım attığını söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler